Univerzitetski sportski savez Beograda u saradnji sa Ski Busom organizuje besplatnu školu skijanja za sve zainteresovane studentkinje i studente.

Besplatnu obuku ove sezone organizujemo u sklopu sledećih aranžmana:

1. StudentSKI sedmodnevni ski safari program, Julian Alps, 18-24. februar 2020.

Ovaj program omogućava skijanje u više skijališta regije koju pokriva jedinstveni skipas Julian Alps. Studenti će biti smešteni u Radovljici, malom gradiću nadomak Bleda, a skijanje je planirano u ski centrima Krvavec (SLO), Kranjska Gora (SLO), Arnoldstein (AUS), Tarvisio (IT), Sella Nevea – Kanin (IT-SLO). Takođe, aranžman obuhvata i obilazak  Ljubljane, organizovanu posetu proizvodnog pogona fabrike ELAN i muzeja ovog renomiranog proizvođača ski opreme. U toku boravka planiran je i izlet za Kranj. Dodatne informacije oko putovanja možete pronaći na sledećem linku.

CENA ARANŽMANA – paketna cena: prevoz i svi neophodni transferi do skijališta, 6 noćenja u hotelu Life u Radovljici, šestodnevni Julian Alps – po osobi iznosi:
– Za smeštaj u 1/3, 1/5, 1/6 i 1/7 sobama – 335 evra.
– Za smeštaj u 1/2 sobama – 345 evra.

NAPOMENA: Obuka skijanja za sve zainteresovane studente i studenkinje koji se prijave preko USS Beograda je besplatna!

 2. Isola 2000 & Auron, 7-14. mart 2020. 

Sedmodnevni program u Isoli 2000, poznatom skijalištu južnih Alpa. U ovom skijaškom programu pored ski centra Isola 2000. Takođe, svi zainteresovani imaće prilliku da skijaju i u ski centru Auron koji ima 135 km ski staza, da posetite Monako i Monte Karlo i da ujedno da  obiđu Nicu i uživaju u obali na Sredozemnom moru.

FIRST MINUTE CENA paketa po osobi:

Ski paketi sa smeštajem u apartmanima Rezidencije Les Ardets:
– Smeštaj u 6-krevetnim apartmanima  + prevoz + šestodnevni skipas – 299 evra.
– Smeštaj u 4-krevetnim studijima + prevoz + šestodnevni skipas – 315 evra.

Ski paketi sa smeštajem u apartmanima Rezidencije Les Terrasses:
– Smeštaj u 6-krevetnim apartmanima  + prevoz + šestodnevni skipas – 379 evra.
– Smeštaj u 4-krevetnim apartmanima + prevoz + šestodnevni skipas – 409 evra.

Smeštaj je u odabranim apartmanima, a gore navedena cena je izražena po osobi u slučaju da je apartman u potpunosti popunjen, tj. da je u njemu smešteno onoliko ljudi koliko apartman poseduje kreveta. U slučaju da u apartmanima boravi manji broj osoba, potrebno je izvršiti odgovarajuću doplatu za prazan krevet.

ARANŽMAN OBUHVATA

– Prevoz autobusom na relacijii Beograd – Isola2000 – Beograd.
– Sedmodnevni smeštaj u izabranm apartmanu u skijalištu Isola2000. Aparmani su standarno opremljeni i sadrže kuhinju sa šporetom, frižiderom i osnovnim setom posuđa. Svaki apartman sadrži kupatilo sa WC-om. Trajanje aranžmana sa prevozom je 10 dana. Detaljniji opis smeštaja na linku u dnu strane.
– Šestodnevni ski pas (koji je jedinstven i važi za oba skijališta, Isola2000 i Auron).
– Celodnevni obilazak Nice u povratku – boravak u trajanju od 9 sati.

NAPOMENA: Obuka skijanja za sve zainteresovane studente i studenkinje koji se prijave preko USS Beograda je besplatna!

Dodatne informacije oko arnžmana možete pronaći na sledećem linku.

3. SKI CLOSING – Jahorina, 13-15. mart 2020. 

Ovaj specijalan promo produženi ski vikend obuhvata puna tri dana skijanja na najboljoj ski destinaciji u regionu. U toku manifestacije skijaši će moći da se provode na žurkama na stazi – na lokaciji Rajska Vrata, za čiju organizaciju je zadužen klub PAPAYA sa Zrća, ali i na večernjim žurkama po klubovima i diskotekama.

Aranžman obuhvata: prevoz, trodnevni smeštaj u izabranom hotelu i trodnevni skipas. Regularna cena aranžmana je 89€, ali svi studenti koji imaju karticu Univerzitetskog sportskog saveza Beograda ostvaruju popust od 10%!

Više informacija možete pronaći na sledećem linku.

NAPOMENA: Obuka skijanja za sve zainteresovane studente i studenkinje koji se prijave preko USS Beograda je besplatna!

Ako ne znate da skijate iskoristite priliku da naučite, ako znate onda usavršite svoju tehniku! Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mejl ussb1953@gmail.com ili na broj 0112688640 (pozvati u periodu između 10:30 i 15:30).

Vidimo se na snegu!