Univerzitetski sportski savez Beograda i u periodu pandemije virusa misli na svoje studentkinje i studente! Neplaniranu pauzu iskoristili smo kako bismo proširili krug naših saradnika, pa je samim tim potpisan i sporazum o saradnji sa Trinity Diets!

Trinity Diets je online platforma koja okuplja tim stručnjaka iz oblasti fizičke pripreme, dijetetike, psihologa i biohemije, sa ciljem da korisnicima omogući celovit sadržaj usmeren na unapređenje fizičke, fiziološke i psihičke dobrobiti. Uzimajući u obzir novonastalu globalnu zdravstvenu situaciju, tim koji stoji iza projekta Trinity Diets odlučio je da do završetka vanrednog stanja u našoj zemlji učini svoje usluge otvorene i besplatne za sve!

Ujedno, kreiran je i projekat pod nazivom Trinity Diets Marathome – Home Marathon, prvi srpski maraton kod kuće. Ovaj online projekat održaće se u subotu 02. maja od 11 časova, a za cilj ima da okupi što veći broj ljudi sa idejom fizičke aktivnosti, socijalizacije i šireanja dobre energije. Koncept maratona kod kuće je jednostavan, učešće je besplatno i svako može da se prijavi. Sve informacije o projektu možete pronaći na Marathome flajer (1)

USS Beograda i ekipa Trinity Deits vas poziva da se priključite i podržite Trinity Diets Marathome. Pokažite da zabrana kretanja, okupljanja i trčanja napolju ne može i ne treba da nas spreči da se okupimo ONLINE!