Prvenstvo studenata Beograda u košarci u organizaciji Univerzitetskog sportskog saveza Beograda počinje u nedelju 1. novembra. Učešće u takmičenju uzelo je 10 ekipa, koje su podeljene u dve grupe.

U grupi A igraće: Beogradska akademija poslovnih i  umetničkih strukovnih studija, Visoka škola elektrotehnike i računarstva, MEF fakultet, Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu i Matematički fakultet Univerziteta u Beogradu.

U grupi B igraće: Fakultete organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, Visoka škola IKT, Vojna akademija Univerzitet odbrane, Kriminalističko-policijski univerzitet i Visoka škola ITS Comtrade.

Prvog vikenda na programu će biti tri utakmice. Najpre će od 18h na teren izaći košarkaši Fakulteta MEF i Beogradska akademija poslovnih i umetničkih strukovnih studija, potom od 19h igraju ekipe Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu i Kriminalističko-policijskog univerziteta. Poslednja utakmica dana biće između momaka sa Visoke škola elektrotehnike i računarstva i Vojne akademije – Univerzitet odbrane.

Organizacija takmičenja u okviru USS Beograda biće u skladu sa svim preporukama Vlade Republike Srbije i uz poštovanje mera za suzbijanje i zaštitu od širenja virusa COVID-19.

 

KOMPLETAN RASPORED 

18:00 MEF fakultet –  Beogradska akademija poslovnih i umetničkih strukovnih studija

19:00 Fakultet organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu – Kriminalističko-policijski univerzitet

20:00 Visoke škola elektrotehnike i računarstva – Vojne akademije, Univerzitet odbrane

 

Utakmice se igraju u hali KK Žarkovo, Olimpijskih igara 14