Predstojećeg vikenda u Zavodu za sport na Košutnjaku biće odigrane finalne utakmice Kupa studenata i studentkinja Beograda u rukometu.

U konkurenciji rukometaša za titulu će se nadmetati momci sa Fakulteta organizacionih nauka i Građevinskog fakulteta. FON-ovci su do završnice došli savladavši najpre u četvrtfinalu ekipu Elektrotehničkog fakulteta rezultatom 25:17, a u polufinalu su bili bolji od kadeta Vojne akademije rezultatom 22:13.

Njihovi protivnici biće rukometaši Građevinskog fakulteta koji su do finala stigli savladavši najpre Saobraćajni fakultet rezultatom 21:18,  da bi u polufinalu bili bolji od Univerziteta Singidunum rezultatom 17:15.

Utakmica između Građevine i FON-a, inače repriza prošlosezonskog finala Prvenstva studenata Beograda, odigraće se od 20:30.

Pre rukometaša na teren će od 19:30 izaći finalistkinje u Kupu studentkinja Beograda, devojke sa Fakulteta organizacionih nauka i Univerziteta Singidunum. Rukometašice FON-a u polufinalnom meču savladale su ekipu Medicinskog fakulteta rezultatom 17:10, dok devojke sa Singija bile bolje od Farmaceutskog fakulteta rezultatom 11:9.

 

Utakmice će se odigrati u nedelju 22.12.2019. godine.

 

FOTO: Maja Nastić