Univerzitetski sportski savez Beograda u saradnji sa SkiBus-om organizuje besplatnu školu skijanja za sve studentkinje i studente, vlasnike članiske kartice Saveza u okviru ski vikenda na Jahorini.

Ski closing na Jahorini održava se od 13. do 15. marta. Ovaj specijalan promo produženi ski vikend obuhvata puna tri dana skijanja na najboljoj ski destinaciji u regionu. U toku manifestacije skijaši će moći da se provode na žurkama na stazi – na lokaciji Rajska Vrata, za čiju organizaciju je zadužen klub PAPAYA sa Zrća, ali i na večernjim žurkama po klubovima i diskotekama.

Aranžman obuhvata: prevoz, trodnevni smeštaj u izabranom hotelu i trodnevni skipas. Regularna cena aranžmana je od 89€ (cena zavisi od hotela i sobe, ali svi studenti koji imaju karticu Univerzitetskog sportskog saveza Beograda ostvaruju popust od 10%!

Karticu možete izvaditi svakog radnog dana u prostorijama Saveza u Balkanskoj ulici 4/I u periodu od 10:30 do 15:30 i potrebno je da ponesete kopijubindeksa i lične karte. Takođe, neophodna je i prijava putem mejla prijaveussb@gmail.com (ime i prezime, fakultet, broj indeksa, broj telefona).

Uplate izvršiti u prostorijama SkiBus-a, a popust se ostvaruje samo uz karticu Saveza!

Više informacija o aranžmanima možete pronaći na sledećem linku.

NAPOMENA: Obuka skijanja za sve zainteresovane studente i studenkinje koji se prijave preko USS Beograda je besplatna!

 

FOTO: Sajt OC Jahorina