Univerzitetski sportski savez Beograda uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda organizuje besplatne trenažno-rekreativne termine plivanja za sve studentkinje i studente koji imaju člansku karticu Saveza.

Program počinje od 9. marta 2020. a kao i do sada u ponudi su termini na bazenu Tašmajdan, ponedeljkom i sredom od 11h do 12h i na bazenu 11. April, utorkom i četvrtkom od 14h do 15h.

Sportski direktor USS Beograda, prof. Nikola Maljković iskoristio je priliku da sve studentkinje i studente Grada Beograda pozove da se priključe programu: „Veoma smo srećni što nastavljamo sa besplatnim trenažno-rekreativnim programima. Mislim da je ovo odlična prilika za sve studente koju treba da iskoriste i da se bave rekreacijom. Takođe, iskoristio bih priliku da se zahvalim Sekretarijatu za sport i omladinu Grada Beograda na ukazanom poverenju i na podršci u realizaciji kako programa plivanja, tako i ostalih trenažno rekreativnih aktivnosti“.

Svi zainteresovani mogu izvaditi kartice u prostorijama Saveza, u Balkanskoj ulici 4/1 u periodu od 10:30 do 15:30. Neophodno je poneti kopiju indeksa i kopiranu ili očitanu ličnu kartu!

Čekamo vas!!!