Univerzitetski sportski savez Beograda u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu grada Beograda i Kuglaškim klubom Crvena zvezda organizuje besplatne treninge kuglanja za sve zainteresovane studente koji imaju člansku karticu Saveza.

“Poštovani studenti,

Rezultati Srbije u kuglanju su više nego impresivni. Na poslednjih pet svetskih prvenstava od 2009. godine naša seniorska reprezentacija je četiri puta osvajala titulu svetskog prvaka, a jednom je bila treća (2013). Istovremeno naša juniorska reprezentacija već četvrti put uzastopno osvaja titulu svetskog prvaka.

Kako smo, po dosadašnjim rezultatima, nadarena nacija za kuglanje, Univerzitetski sportski savez Beograda u saradnji sa kuglaškim klubom Crvena Zvezda, a uz podršku grada Beograda – Sekretarijata za sport i omladinu, započinje trenažno – rekreativni besplatni program u kuglanju za sve zainteresovane studente.

Ideja i cilj programa jeste da se kroz svakodnevna, neformalna takmičenja studenti bliže upozanju, kako sa kuglanjem, tako i međusobno.

Uslov dolaska i korišćenja dvorane jesu čiste patike (u kojima studenti neće doći u kuglanu). Sve ostalo što se tiče opreme je na izboru studenata. Svakako se preporučuje klasična sportska oprema (trenerke, šortsevi…)”

TERMINI:

  • Utorak 17h-18h i 19h-20h
  • Četvrtak 16h-17h i 19h-20h

Sve dodatne informacije i prijavljivanje na program možete dobiti putem mail-a kuglanjeussb@gmail.com ili pozivom na broj 011/2688640. Člansku karticu USS Beograda moguće je podiću u prostorijama Saveza u Balkasnskoj ulici 4/1 i neophodno je poneti kopiju lične karte i indeksa.