Prvo Dvoransko atletsko prvenstvo studenata i studentkinja Beograda održano je u subotu 23. novembra 2019. u Atletskoj dvorani.

Prvenstvo je održano uz podršku Atletskog saveza Srbije i Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda.

U konkurenciji studenata u trci na 60m najbrži je bio Ognej Zlatić, kadet Vojne akademije, drugo mesto osvojio je Nikola Ćirić, takođe kadet Vojne akademije, dok je kao trećeplasirani završio Danijel Kozlovački, student Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.

U trci na 400m zlatno odličje pripalo je Sergeju Saviću, studentu Fakulteta organizacionih nauka, srebro je završilo oko vrata Nemanje Jeličića, studenta Biloškog fakulteta, dok je kadet Vojne akademije, Marko Peca.

Najbolje vreme u trci na 3000m ostvario je Srđan Mate, student Geografskog fakulteta, drugoplasirani je bio Veljko Savić, sa Filološkog fakulteta, dok je kao trećeplasirani završio Filip Milanović, student Medicinskog fakulteta.

U disciplini bacanje kugle, prvo mesto osvojio je Miloš Đukanović, student Visoke sportske i zdravstvene škole, drugo mesto pripalo je Svetozaru Stajkovcu, studentu Kriminalističko-policijske akademije, a trećeplasirani bio je kadet Vojne akademije, Đorđe Petrović.

Student Mašinskog fakulteta Jovica Božović zauzeo je prvo mesto u disciplini skok u dalj. Drugoplasirani je bio kadet Vojne akademije, Kristijan Vaš, a kao treći završio je Stefan Gajić, student VIŠER-a.

Prvoplasirani u skoku u vis bio je Jasmin Halili, student Akademije fudbala, drugo mesto pripalo je Jovanu Stevanoviću sa Elektrotehničkog fakulteta, dok je treće mesto osvojio Lazar Glavinić, student Fakulteta organizacionih nauka.

U konkurenciji studentkinja u trci na 60m najbrza je bila Milana Tirnanić sa Visoke sportske i zdravstvene škole. Kao druga, trku je završila kadetkinja Vojne akademije, Sara Stojković, a treće mesto pripalo je studentkinji Elektrotehničkog fakulteta, Maji Miodragović.

Maja Miodragović (ETF) osvojila je zlato u trci na 400m, srebrno odličje pripalo je Majdi Kozoder, kadetkinji Vojne akademije, dok je bronzanu medalju osvojila Slavica Novevski, studentkina Visoke sportske i zdravstvene škole.

Najbolje vreme u trci na 2000m ostvarila je studentkinja Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Katarina Milosavljević, drugo mesto zauzela je Dajana Mitić sa Kriminalističko-policijskog univerziteta, dok je trećeplasirana bila Ljubica Papić, studentkinja Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.

U disciplini bacanje kugle, prvo mesto pripalo je Nikolini Ković studentkinji Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja. Drugoplasirana bila je Sara Petrić, studentkinja Kriminalističko-policijskog univerziteta, dok je kao treća završila Maja Miodragović (ETF).

U skoku u dalj najbolji rezultat ostvarila je Ivana Tučić, studentkinja Saobraćajnog fakulteta.  Kao druga se plasirala Slavica Novevski (VSZŠ), a treće mesto zauzela je Neda Cvetković sa Fakulteta organizacionih nauka.

U disciplini skok u vis prvo mesto je zauzela studentkinja Kriminalističko-policijskog univerziteta Kristina Radivojević, dok je drugoplaisrana bila Ivana Tučić, studentkinja Saobraćajnog fakulteta.

Prvo mesto u štafeti 4x200m mešovito pripalo je štafeti Vojne akademije u sastavu Ćirić, Kozoder, Stojković, Zlatić. Drugo mesto zauzela je Visoka sportska i zdravstvena škola za koju su trčali Novevski, Stanković, Jovanović i Tirnanić. Trećeplasirna je bila takođe stafeta Vojne akademije u sastavu Peca, Vaš, Jašić i Spasojević.

U generalnom plasmanu najuspešniji su bili atletičari Vojne akademije, drugo mesto zauzeo je Elektrotehnički fakultet, a trećeplasirani su bili studenti Kriminalističko-policijskog univerziteta.