U subotu 14.12.2019. godine u Hali sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu održan je Finalni dan Univerzitetskog sportskog saveza Beograda.

Košarkašice Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beograda osvojile su Prvenstvo studentkinja Beograda u košarci savladavši u finalu ekipu Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu rezultatom 49:42. Treće mesto osvojile su devojke sa Učiteljskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Prvenstvo studentkinja Beograda u futsalu osvojile su po šesti put u nizu devojke sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu. One su u finalu bile bolje od devojaka sa Kriminalističko-policijskog univerziteta rezultatom 5:3. Kao trećeplasirane su završile futsalerke Vojne akdemije.

Treća utakmica na programu USSB Finalnog dana bila je finalni meč Prvenstva studentkinja Beograda u odbojci. Titulu su, kao i prošle godine, osvojile devojke sa Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beograda koje su u odlučujućoj utakmici bile bolje od odbojkašica Univerziteta Singidunum rezultatom 2:0. Bronzana medalja završila je oko vrata devojaka sa Vojne akademije.

Prva utakmica u konkurenciji momaka bila je finalna utakmica Prvenstva studenata Beograda u odbojci. Prvo mesto su osvojili odbojkaši Fakulteta organizacionih nauka. Oni su u finalu, rezultatom 2:0 savladali momke sa Akademiji poslovnih strukovnih studija Beograd. Kao trećeplasirani su završili odbojkaši Univerziteta Singidunum i Vojne akademije.

U konkurenciji futsalera zlatno odličje su osvojili futsaleri Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, koji su u  finalu Prvenstva studenata Beograda u futsalu savladali rezultatom 2:0 kadete Vojne akademije. Treće mesto osvojila je ekipa Univerziteta Singidunum.

Poslednja utakmica USSB Finalnog dana bila je između košarkaša Akademije poslovnih strukovnih studija Beograd i Univerziteta Singidunum. Momci sa Akademije poslovnih studija bili su bolji u finalu rezultatom 47:39. Momci sa Visoke škole za informacione i komunikacione tehnologije završili su na trećem mestu ovogodišnjeg šampionata.