Basketaši Fakulteta organizacionih nauka osvojili su prvo Dunk Shop Prvenstvo studenata Beograda slavivši u finalnoj seriji protiv Visoke škole za informacione i komunikacione tehnologije 2:1 (22:19, 18:21, 19:17).

Sve tri utakmice finalne serije bile su neizvesne i igralo se poen za poen. U prvoj utakmici prvo je do prednosti došla ekipa IKT-a predvođena raspoloženim Drobnjakom. Međutim, ekipa sa Palilue nije uspela da napravi osetniju prednost. Pri rezultatu 8:8 Šćekić je poentirao i tako doneo prvu prednost FON-u u ovom duelu – 9:8. Zatim je precizan bio i Vuksanović za plus dva 10:8. Uzvratio je IKT preko Šakote koji je bio precizan za dva poena – 10:10. Do kraja utakmice smenjivale su se ekipe u vođstvu, ali su momci sa FON-a bili smireniji u završnici. Pri rezultatu 20:19 Jeković je bio precizan za dva poena i tako doneo svojoj ekipi prednost od 1:0 u seriji (22:19).

U drugoj utakmici bolje su se snašli basketaši IKT-a. Razigrao se bio i Stjepanović koji je postigao prvih pet poena za svoju ekipu, dok je na drugoj strani napad FON-a predvodio Jeković. Kao i u prvoj utakmici igralo se poen za poen, samo što su za razliku od prvog meča u završnici smireniji bili igrači Visoke škole za IKT, koji su pri rezultatu 16:16 napravili seriju 5:2 i tako stigli do trijumfa od 21:18 i izjednačenja u seriji – 1:1.

U odlučujućem duelu prvi su do prednosti stigli momci sa IKT-a pogotkom Vujovića, ali odmah potom je uzvratio Jeković – 1:1. Pri rezultatu 5:5 Božičković je pogodio za dva poena, ali je odmah uzvratio Milošević i rezultat je ostao nerešen 7:7. Potom je Vujović ponovo pogodio dvojku za IKT, dok je na drugoj strani Jeković bio precizan za jedan poen (8:9). Međutim, nije uspeo IKT da napravi osetniju prednost, naprotiv nastavila se neizvesna borba. Stigla je ekipa iz Ulice Zdravka Čelara do prednosti od 12:14, ali poenima Vuksanovića FON je stigao do izjednačenja. Pri rezultatu 17:17 Vuksanović je dva puta bio precizan i tako doneo prednost ekipi FON-a od 19:17. Imali su poslednji napad basketaši IKT-a, ali nisu uspeli da poentiraju za dva poena te je titula otišla u ruke voždovačke ekipe.