grb   grb    logo_bgd                

ОДБОЈКА - ЛИГА - СТУДЕНТКИЊЕ - 2016/2017

Првенство студенткиња Београда у одбојци за школску 2016/2017. годину

Група А

1. Филолошки факултет
2. Ф.А.С.П.Е.Р.
3. Математички факултет
4. Војна академија
5. Универзитет Џон Незбит
6. Филозофски факултет

Група Б

1. Висока школа за И.Т.С.
2. Београдска политехника
3. Београдска пословна школа
4. Висока школа за И.К.Т.
5. Висока школа електротехнике и рачунарства
6. Економски факултет

Група В

1. Факултет организационих наука
2. Машински факултет
3. Универзитет Сингудунум
4. Криминалистичко-полицијска академија
5. Факултет политичких наука
6. Саобраћајни факултет
7. Факултет безбедности

Група А

1. коло

Филолошки факултет 2:0 (25:0, 25:0) Филозофски факултет
Ф.А.С.П.Е.Р. 0:2 (21:25, 17:25) Унив. Џон Незбит
Математички факултет 1:2 (25:20, 16:25, 18:20) Војна академија

2. коло

Филозофски факултет 0:2 (0:25, 0:25) Војна академија
Унив. Џон Незбит 2:0 (25:14, 25:6) Математички факултет
Филолошки факултет 2:0 (25:11, 25:18) Ф.А.С.П.Е.Р.

3. коло

Ф.А.С.П.Е.Р. 2:0 (25:0, 25:0) Филозофски факултет
Математички факултет 0:2 (13:25, 17:25) Филолошки факултет
Војна академија 0:2 (22:25, 17:25) Унив. Џон Незбит

4. коло

Филозофски факултет 0:2 (0:25, 0:25) Унив. Џон Незбит
Филолошки факултет 2:0 (25:7, 25:20) Војна академија
Ф.А.С.П.Е.Р. 0:2 (21:25, 16:25) Математички факултет

5. коло

Математички факултет 2:0 (25:0, 25:0) Филозофски факултет
Војна академија 2:0 (25:21, 25:18) Ф.А.С.П.Е.Р.
Унив. Џон Незбит 0:2 (24:26, 18:25) Филолошки факултет

Група Б

1. коло

Ви. школа за И.Т.С. 2:0 (25:0, 25:0) Економски факултет
Београдска политехника 0:2 (20:25, 10:25) Ви. шк. елект. и рачун.
Бео. пословна школа 2:0 (25:18, 25:10) Ви. школа за И.К.Т.

2. коло

Економски факултет 0:2 (0:25, 0:25) Ви. школа за И.К.Т.
Ви. шк. елект. и рачун. 0:2 (19:25, 10:25) Бео. пословна шк.
Ви. школа за И.Т.С. 2:0 (25:18, 25:13) Београдска политехника

3. коло

Београдска политехника 2:0 (25:0, 25:0) Економски факултет
Бео. пословна шк. 2:1 (25:17, 22:25, 15:13) Ви. школа за И.Т.С.
Ви. школа за И.К.Т. 2:1 (11:25, 25:21, 15:10) Ви. шк. елект. и рачун.

4. коло

Економски факултет 0:2 (0:25, 0:25) Ви. шк. елект. и рачун.
Ви. школа за И.Т.С. 2:0 (25:20, 25:21) Ви. школа за И.К.Т.
Београдска политехника 0:2 (10:25, 22:25) Бео. пословна шк.

5. коло

Бео. пословна шк. 2:0 (25:0, 25:0) Економски факултет
Ви. школа за И.К.Т. 2:0 (25:17, 25:15) Београдска политехника
Ви. шк. елект. и рачун. 0:2 (12:25, 18:25) Ви. школа за И.Т.С.

Група В

1. коло

Фак. организ. наука -  
Машински факултет 2:1 (25:21, 22:25, 15:12) Факултет безбедности
Унив. Сингудунум 2:0 (25:0, 25:0) Саобраћајни факултет
Крим.-полицијска акад. 2:0 (25:0, 25:0) Фак. политичких наука

2. коло

  - Фак. политичких наука
Саобраћајни факултет 0:2 (0:25, 0:25) Крим.-полицијска акад.
Факултет безбедности 2:0 (25:22, 25:20) Унив. Сингудунум
Фак. организ. наука 2:0 (25:19, 25:17) Машински факултет

3. коло

Машински факултет -  
Унив. Сингудунум 0:2 (13:25, 18:25) Фак. организ. наука
Крим.-полицијска акад. 2:1 (25:12, 26:28, 15:4) Факултет безбедности
Фак. политичких наука 2:0 (25:0, 25:0) Саобраћајни факултет

4. коло

  - Саобраћајни факултет
Факултет безбедности 2:0 (25:0, 25:0) Фак. политичких наука
Фак. организ. наука 2:1 (20:25, 25:13, 15:6) Крим.-полицијска акад.
Машински факултет 1:2 (25:16, 24:26, 9:15) Унив. Сингудунум

5. коло

Унив. Сингудунум -  
Крим.-полицијска акад. 2:0 (25:0, 25:0) Машински факултет
Фак. политичких наука 0:2 (0:25, 0:25) Фак. организ. наука
Саобраћајни факултет 0:2 (0:25, 0:25) Факултет безбедности

6. коло

  - Факултет безбедности
Фак. организ. наука 2:0 (25:0, 25:0) Саобраћајни факултет
Машински факултет 2:0 (25:0, 25:0) Фак. политичких наука
Унив. Сингудунум 0:2 (14:25, 18:25) Крим.-полицијска акад.

7. коло

Крим.-полицијска акад. -  
Фак. политичких наука 0:2 (0:25, 0:25) Унив. Сингудунум
Саобраћајни факултет 0:2 (16:25, 24:26) Машински факултет
Факултет безбедности - Фак. организ. наука

Табела после 5.-6. кола

Група А

1. Филолошки факултет 5 5 0 10:0 251:128 10
2. Џон Незбит 5 4 1 8:2 242:148 8
3. Војна академија 5 3 2 6:5 231:198 6
4. Математички факултет 5 2 3 5:6 209:202 4
5. Ф.А.С.П.Е.Р. 5 1 4 2:8 193:200 2
6. Филозофски факултет 5 0 5 0:10 0:250 0

Група Б

1. Београдска пословна школа 5 5 0 10:1 262:144 10
3. Висока школа за И.Т.С. 5 4 1 9:2 255:164 8
2. Висока школа за И.К.Т. 5 3 2 6:5 220:188 6
4. Ви. школа за електротехнику и рачунар. 5 2 3 5:6 215:181 4
5. Београдска политехника 5 1 4 2:8 175:200 2
6. Економски факултет 5 0 5 0:10 0:250 0

Група В

1. Факултет организационих наука 5 5 0 10:0 260:111 10
2. Криминалистичко-полицијска акад. 6 5 1 11:3 310:136 10
3. Факултет безбедности 5 3 2 8:4 252:172 6
4. Машински факултет 6 3 3 7:7 257:255 6
5. Универзитет Сингидунум 6 3 3 6:7 264:208 6
6. Саобраћајни факултет 6 1 5 2:10 90:251 2
7. Факултет политичких наука 6 0 6 0:12 0:300 0

Утакмице четвртфинала

Филолошки факултет 0:2 (12:25, 23:25) Крим.-полицијска акад.
Београдска пословна шк. 0:2 (16:25, 19:25) Факултет безбедности
Џон Незбит 2:0 (25:20, 25:16) Висока школа за И.Т.С.
Фак. организационих наука 2:0 (25:13, 25:17) Војна академија

 Утакмице полуфинала

Крим.-полицијска акад. 2:0 (25:13, 25:16) Факултет безбедности
Џон Незбит 0:2 (12:25, 13:25) Фак. организационих наука

 Утакмица за 3.-4. место

Џон Незбит 1:2 (22:25, 25:10, 16:18) Факултет безбедности

 Утакмица финала

Фак. организационих наука 2:0 (25:18, 25:22) Крим.-полицијска акад.

 Коначан пласман:

1. Фак. организационих наука
2. Крим.-полицијска акад.
3. Факултет безбедности
4. Џон Незбит
5.-8. Филолошки факултет
5.-8. Београдска пословна шк.
5.-8. Висока школа за И.Т.С.
5.-8. Војна академија
9.-16. Висока школа за И.К.Т.
9.-16. Математички факултет
9.-16. Ви. школа за електротехнику и рачунар.
9.-16. Машински факултет
9.-16. Ф.А.С.П.Е.Р.
9.-16. Београдска политехника
9.-16 Универзитет Сингидунум
9.-16. Саобраћајни факултет
16.-19. Факултет политичких наука
16.-19. Економски факултет
16.-19. Филозофски факултет

Штампа Ел. пошта