grb   grb    logo_bgd                

ОДБОЈКА - КУП - СТУДЕНТИ - 2014/2015

ЕЛЕКТРОТЕХНИЧКИ ФАКУЛТЕТ ПОБЕДНИК КУПА

Куп студената Београду у одбојци за школску 2014/2015. годину

Осмина финала

Машински факултет 2:0 (25:18, 25:19) Медицински факултет
Електротехнички факултет 2:0 (25:0, 25:0) Стоматолошки факултет
Фак. спорта и физ. васп. 1 2:0 (25:14, 25:8) Шумарски факултет
Филолошки факултет 0:2 (17:25, 18:25) Саобраћајни факултет
Рударско-геолошки фак. 0:2 (31:33, 17:25) Правни факултет
Фак. спорта и физ. васп. 2 2:1 (19:25, 25:16, 19:17) Београдска пословна шк.
Фак. организационих наука 2:0 (25:15, 25:13) Филозофски факултет
Висока шк. електротех. и рач. 2:0 (25:0, 25:0) Економски факултет

Четвртфинале

Машински факултет 1:2 (22:25, 25:20, 13:15) Електротехнички факултет
Фак. спорта и физ. васп. 1 2:0 (26:24, 25:23) Саобраћајни факултет
Правни факултет 2:0 (25:19, 25:23) Фак. спорта и физ. васп. 2
Фак. организационих наука 2:0 (32:30, 25:14) Висока шк. електрот. и рач.

Полуфинале

Електротехнички факултет 2:1 (25:22, 24:26, 15:9) Фак. спорта и физ. васп. 1
Правни факултет 1:2 (25:20, 23:25, 7:15) Фак. организационих наука

Финале

Електротехнички факултет 2:1 (19:25, 25:21, 16:14) Фак. организационих наука

Коначан пласман:

1. Електротехнички факултет
2. Факултет организационих наука
3. Фак. спорта и физичког васп. екипа 1
4. Правни факултет
5. Машински факултет
6. Висока шк. електротехнике и рачун.
7. Саобраћајни факултет
8. Фак. спорта и физичког васп. екипа 2
9. Филозофски факултет
10. Шумарски факултет
11. Медицински факултет
12. Филолошки факултет
13. Београдска пословна школа
14. Економски факултет
15. Рударско-геолошки факултет
16. Стоматолошки факултет

Штампа Ел. пошта