grb   grb    logo_bgd                

ФУТСАЛ - ЛИГА - СТУДЕНТИ - 2016/2017

Првенство студената Београда у футсалу за школску 2016/2017. годину

 Група A

1. Висока школа П.Е.П.
2. Медицински факултет
3. Војна академија
4. Фак. за спорт Унион "Никола Тесла"
5. Машински факултет
6. Висока туристичка школа
7. Висока железничка школа

Група Б

1. Висока школа за И.К.Т.
2. Факултет политичких наука
3. Стоматолошки факултет
4. Београдска политехника
5. Ф.А.С.П.Е.Р.
6. Саобраћајни факултет
7. Универзитет Метрополитан

Група В

1. Београдска пословна школа
2. Ви. шк. за електротехнику и рачунарство
3. Универзитет Сингидунум
4. Математички факултет
5. Криминалистичко-полицијска академија
6. Висока инжењерска школа

Група Г

1. Економски факултет
2. Филозофски факултет
3. Ви. шк. за информационе технологије
4. Факултет ветеринарске медицине
5. Правни факултет Универзитет Унион
6. Факултет музичке уметности
7. Висока спортска и здравствена школа

Група A

1. коло

Висока школа П.Е.П. -  
Медицински факултет  0:3 Висока железничка школа
Војна академија  3:0 Висока туристичка школа
Факултет за спорт Унион "Никола Тесла" 3:2 Машински факултет

2. коло

   - Машински факултет
Висока туристичка школа  4:1 Факултет за спорт Унион "Никола Тесла"
Висока железничка школа 7:4 Војна академија
Висока школа П.Е.П. 3:3 Медицински факултет

3. коло

Медицински факултет  -  
Војна академија 3:0 Висока школа П.Е.П.
Факултет за спорт Унион "Никола Тесла" 3:6 Висока железничка школа
Машински факултет 2:2 Висока туристичка школа

4. коло

   - Висока туристичка школа
Висока железничка школа 1:4 Машински факултет
Висока школа П.Е.П. 0:3 Факултет за спорт Унион "Никола Тесла"
Медицински факултет 0:3 Војна академија

5. коло

Војна академија -  
Факултет за спорт Унион "Никола Тесла"  3:0 Медицински факултет
Машински факултет  3:0 Висока школа П.Е.П.
Висока туристичка школа  5:1 Висока железничка школа

6. коло

  - Висока железничка школа
Висока школа П.Е.П.  0:3 Висока туристичка школа
Медицински факултет  0:3 Машински факултет
Војна академија 11:2 Факултет за спорт Унион "Никола Тесла"

7. коло

Факултет за спорт Унион "Никола Тесла" -  
Машински факултет 2:6 Војна академија
Висока туристичка школа 3:0 Медицински факултет
Висока железничка школа 3:0 Висока школа П.Е.П.

Група Б

1. коло

Висока школа за И.К.Т.  -  
Факултет политичких наука  0:3 Универзитет Метрополитан
Стоматолошки факултет  3:3 Саобраћајни факултет
Београдска политехника  4:2 Ф.А.С.П.Е.Р.

2. коло

   - Ф.А.С.П.Е.Р.
Саобраћајни факултет  0:3 Београдска политехника
Универзитет Метрополитан  3:0 Стоматолошки факултет
Висока школа за И.К.Т.  3:0 Факултет политичких наука

3. коло

Факултет политичких наука  -  
Стоматолошки факултет 0:3 Висока школа за И.К.Т.
Београдска политехника 3:3 Универзитет Метрополитан
Ф.А.С.П.Е.Р. 3:0 Саобраћајни факултет

4. коло

  - Саобраћајни факултет
Универзитет Метрополитан  1:6 Ф.А.С.П.Е.Р.
Висока школа за И.К.Т.  10:0 Београдска политехника
Факултет политичких наука  3:3 Стоматолошки факултет

5. коло

Стоматолошки факултет -  
Београдска политехника 3:0 Факултет политичких наука
Ф.А.С.П.Е.Р.  0:10 Висока школа за И.К.Т.
Саобраћајни факултет 0:3 Универзитет Метрополитан

6. коло

  - Универзитет Метрополитан
Висока школа за И.К.Т.  3:0  Саобраћајни факултет
Факултет политичких наука 0:3 Ф.А.С.П.Е.Р.
Стоматолошки факултет 0:3 Београдска политехника

7. коло

Београдска политехника  -  
Ф.А.С.П.Е.Р.  3:0 Стоматолошки факултет
Саобраћајни факултет  3:3 Факултет политичких наука
Универзитет Метрополитан  0:8 Висока школа за И.К.Т.

Група В

1. коло

Београдска пословна школа  6:3 Висока инжењерска школа
Ви. шк. за електротехнику и рачунарство  2:5 Криминалистичко-полицијска академија
Универзитет Сингидунум  3:0 Математички факултет

2. коло

Висока инжењерска школа  3:0 Математички факултет
Криминалистичко-полицијска академија  4:6 Универзитет Сингидунум
Београдска пословна школа  3:3 Ви. шк. за електротехнику и рачунарство

3. коло

Ви. шк. за електротехнику и рачунарство  6:3 Висока инжењерска школа
Универзитет Сингидунум  5:5 Београдска пословна школа
Математички факултет  0:3 Криминалистичко-полицијска академија

4. коло

Висока инжењерска школа  3:6 Криминалистичко-полицијска академија
Београдска пословна школа  3:0 Математички факултет
Ви. шк. за електротехнику и рачунарство  0:3 Универзитет Сингидунум

5. коло

Универзитет Сингидунум  3:0 Висока инжењерска школа
Математички факултет  0:3 Ви. шк. за електротехнику и рачунарство
Криминалистичко-полицијска академија  2:1 Београдска пословна школа

Група Г

1. коло

Економски факултет -  
Филозофски факултет 0:3 Висока спортска и здравствена школа
Висока школа за информационе технологије 7:4 Факултет музичке уметности
Факултет ветеринарске медицине 6:4 Правни факултет Универзитет Унион

2. коло

   - Правни факултет Универзитет Унион
Факултет музичке уметности  2:8 Факултет ветеринарске медицине
Висока спортска и здравствена школа  1:2 Висока школа за информационе технологије
Економски факултет  3:3 Филозофски факултет

3. коло

Филозофски факултет  -  
Висока школа за информационе технологије  3:0 Економски факултет
Факултет ветеринарске медицине  3:0 Висока спортска и здравствена школа
Правни факултет Универзитет Унион  5:1 Факултет музичке уметности

4. коло

   - Факултет музичке уметности
Висока спортска и здравствена школа  4:1 Правни факултет Универзитет Унион
Економски факултет  0:3 Факултет ветеринарске медицине
Филозофски факултет  0:3 Висока школа за информационе технологије

5. коло

Висока школа за информационе технологије -  
Факултет ветеринарске медицине  3:0  Филозофски факултет
Правни факултет Универзитет Унион  3:0  Економски факултет
Факултет музичке уметности 2:4 Висока спортска и здравствена школа

6. коло

  - Висока спортска и здравствена школа
Економски факултет  0:3 Факултет музичке уметности
Филозофски факултет  0:3 Правни факултет Универзитет Унион
Висока школа за информационе технологије  2:6 Факултет ветеринарске медицине

7. коло

Факултет ветеринарске медицине  -  
Правни факултет Универзитет Унион  1:4 Висока школа за информационе технологије
Факултет музичке уметности  3:0 Филозофски факултет
Висока спортска и здравствена школа  3:0 Економски факултет

Табела после 4.-5. кола

Група A

1. Војна академија 6 5 0 1 30:11 15
2. Висока туристичка школа 6 4 1 1 17:7 13
3. Висока железничка школа 6 4 0 2 21:16 12
4. Машински факултет 6 3 1 2 16:12 10
5. Фак. за спорт Унион "Никола Тесла" 6 3 0 3 15:23 9
6.-7. Висока школа П.Е.П. 6 0 1 5 3:15 1
6.-7. Медицински факултет 6 0 1 5 3:15 1

Група Б

1. Висока школа за И.К.Т. 6 6 0 0 37:0 18
2. Београдска политехника 6 4 1 1  16:15 13
3. Ф.А.С.П.Е.Р. 6 4 0 2  17:15 12
4. Универзитет Метрополитан 6 3 1 2  13:17  10
5. Стоматолошки факултет 6 0 2 4 6:18 2
6. Саобраћајни факултет 6 0 2 4 6:18 2
7. Факултет политичких наука 6 0 2 4 6:18 2

Група В

1. Универзитет Сингидунум 5 4 1 0 20:09 13
2. Крим.-полицијска академија 5 4 0 1 20:12 12
3. Београдска пословна школа 5 2 2 1 18:13 8
4. Ви. шк. за електро. и рачунарство 5 2  1 2  14:14 7
5. Висока инжењерска школа 5 1 0 4 12:21 3
6. Математички факултет 5 0 0 5   0:15 0

Група Г

1. Факултет ветеринарске медицине  6  6 0 0 29:8 18
2. Ви. шк. за информационе технологије  6  5 0 1 21:12 15
3. Висока спортска и здравствена школа  6  4 0 2 14:7 12
4. Правни факултет Универзитет Унион  6  3 0 3  17:15 9
5. Факултет музичке уметности  6  2 0 4  15:24 6
6. Филозофски факултет  6  0 1 5    3:18 1
7. Економски факултет  6  0 1 5    3:18 1

 Утакмице четвртфинала

Висока школа за И.К.Т. 4:3 Крим.-полицијска академија
Војна академија 8:0 Ви. шк. за информационе технологије
Факултет ветеринарске медицине 6:3 Београдска политехника
Универзитет Сингидунум 3:1 Висока туристичка школа

 Утакмице полуфинала

Висока школа за И.К.Т. 5:3 Војна академија
Факултет ветеринарске медицине 3:5 Универзитет Сингидунум

 Утакмица за 3.-4. место

Војна академија 3:0 Факултет ветеринарске медицине

Утакмица финала

Висока школа за И.К.Т. 3:6 Универзитет Сингидунум


Коначан пласман:

1. Универзитет Сингидунум
2. Висока школа за И.К.Т.
3. Војна академија
4. Фак. ветеринарске медицине
5.-8. Крим.-полиц. академија
5.-8. Висока школа за И.Т.С.
5.-8. Београдска политехника
5.-8. Висока туристичка школа
9.-16. Висока железничка школа
9.-16. Ф.А.С.П.Е.Р.
9.-16. Беогр. пословна школа
9.-16. Ви. сп. и здравствена школа
9.-16. Машински факултет
9.-16. Универзитет Меторполитан
9.-16. Ви. шк. електро. и рачун.
9.-16.  Правни фак. Универз. Унион
17.-20.  Фак. за спорт "Никола Тесла"
17.-20.  Висока инжењерска школа
17.-20.  Факултет музичке уметности
17.-20.  Стоматолошки факулет
21.-27.  Ви. шк. за П.Е.П.
21.-27.  Математички факултет
21.-27.  Филозофски факултет
21.-27.  Медицински факултет
21.-27.  Саобраћајни факултет
21.-27.  Факултет политичких наука
21.-27.  Економски факултет

  

Штампа Ел. пошта