grb   grb    logo_bgd                

Управни одбор

Бојана Мирковић

11_mirkovicМирковић Бојана је рођена 26.01.1988. године у Београду у коме је завршила основну школу. 2006 године завршила је 3 Београдску гимназију, а 2012 Архитектонски факултет универзитета у Београду (на основним академским студијама са просеком 8.4, на мастер академским студијама са просеком 9.2). Говори одлично енглески и поседује основно знање шпанског језика. Располаже ширим знањем из области компјутерских програма (Auto CAD, PhotoShop, Corel DRAW, Adobe Ilustrator, ArchiCAD, Artlantis Studio, Microsoft Office). Бави се израдом логотипа, графичким дизајном, уређењем ентеријера и пројектовањем.

Освајала је награде из области графичког дизајна на светским конкурсима: за лого дизајн фирми „Kiki`s“, „Bounce patrol“, „Bounce patrol“, „PetLoversHomeExchange“, „Blue Footed Booby“,  „Abracadabra“ - Париз. Освајала је награде за дизајн и на државном нивоу: за лого дизајн фирме „Fortune cookies says“, „Роло експрес врата и прозори“, „CUBO FITNES CENTAR“, „ЛУНИТА ТОЈС“. Улазила је у финала светских конкурса из области графичког дизајна: за лого и веб дизајн фирми „Sugar Lips“, канадске фирме „Planar creations“, „Serendipity Massage Therapy & Bodywork, LLC“, „Pet.sy“, „I Scream“, „Babysitters Australia“, „Paws Up NYC“, „Care2Kids“. Учествовала је на изложбама архитектонско-урбанистичких конкурса: „Креативни град“ студентске изложбе у Шапцу, 2010 на интернационалном студентском конкурсу „Urban trimo crash“, 2010 Бијенале Архитектуре у Венецији „People meet in architecture“, 2010 студентски конкурс у Крешимиру и Рогини „Urban Acupuncture“.

Од ране младости је у спортским образовно тренажним процесима. Најбоље резултате остварила је у одбојци. Априла 2012. године играјући за одбојкашку екипу сениорки Одбојкашког клуба „Обилић“ из Берограда изборили су право наступа у Прву одбојкашку лигу сениорки. У сезони 2011/2012 била је члан одбојкашке репрезентације студенткиња Београда са освојеном златном медаљом на првенству студенткиња Србије у одбојци, и освојеном сребрном медаљом на 1. Европским универзитетским играма, 2012, Кордоба, Шпанија. У сезони 2012/2013 била је члан одбојкашке репрезентације студенткиња Београда са освојеним 1. местом на купу  студенткиња Србије у одбојци. У периоду од 2007-2013 године успешно је водила и организовала женску екипу Архитектонског факултета и екипу клуба „Дунав“ са којима је освојила  5 првих места на међународним турнирима, 11 златних, 4 сребрне и 2 бронзане медаље. Од 2008. године је члан спортског одбора за одбојку УСС Београда, а од 2011. године је члан Управног одбора УСС Београда.

Штампа Ел. пошта

<